Ankeborgs bästa byggfirma

Vad väntar du på?

Tjänsten är helt kostnadsfri och fungerar i hela landet
  • Drop files here or
    En bild säger mer än 1000 ord. Ibland är det sant.
  • Genom att fortsätta godkänner du att vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Boka gratis platsbesök av Ankeborgs bästa byggfirmor

Vi har efter många år i branschen skaffat oss ett stort nätverk av endast de bästa byggfirmorna i Ankeborg. Våra partners i Ankeborg har rätt utbildning och yrkesbevis så att du kan lita på att jobbet blir utfört på rätt sätt.

Söker du en bra byggfirma till din renovering?

Hör av dig till oss för att hitta den bästa byggfirman i Ankeborg. Vi kan hjälpa dig med allt från mindre arbeten till stora renoveringar av lägenheter eller villa. Våra byggfirmor är välutbildade och behärskar alla typer av jobb, stora som små.

Trygghet för alla

Självfallet innehar alla våra partners F-skattesedel och du har även rätt till Rot-Avdrag. Detta innebär att du kan få 30 procent tillbaka på arbetskostnaderna vid ett utfört målerijobb. Du har alltid rätt att göra flera avdrag på upp till 50 000 kr per person och år. Har du frågor kan vi alltid kostnadsfritt bistå med råd och tips inför projektet.

Ankeborgs bästa byggfirmor

Våra partners lägger golv och klinkers, renoverar kök, badrum, sätter kakel, lägger golv. Vi utför mindre renoveringar och stora entreprenader. Alla typer av arbeten utförs åt privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar.  Vi är uppdaterade inom de senaste trenderna när det gäller inredning, oavsett om det handlar om tapeter, kök, badrum eller något annat. Vi kan erbjuda en helhetslösning som lever upp till de höga krav som dagens kunder ställer.

Invändiga och utvändiga snickeriarbetenrenovering av fasader, fasadrenovering, nybyggnation och underhållsrenovering.