Rätt byggfirma, direkt.

Våra byggproffs är redo att förvandla dina idéer till verklighet!

Smidigt, säkert och helt kostnadsfritt!

Vi vet att det kan vara svårt och stressigt att anställa hantverkare. Speciellt för att det här är något du inte gör särskilt ofta. Men du kan vara säker, det är inte så komplicerat som det verkar. Hos oss kan du enkelt hitta och jämföra kontrollerade företag genom att skicka in en enda offertförfrågan.

Ett smart tips innan beslut

Det kan vara en bra idé att dela offerter i olika sektioner (t.ex. material, arbete och timpriser för extra arbete). Då blir det lättare att jämföra dem med varandra. Kontrollera också om priset inkluderar moms och om offerten innehåller allt som ska utföras. På så sätt kan du undvika att bli förvånad när den slutliga fakturan kommer.

Beskriv ditt projekt

Innan vi börjar kontakta hantverkare bör ni som kund tydligt skriva ner vad ni vill ha hjälp med, ju tydligare och mer detaljerat desto bättre resultat i slutändan.

Vi kontaktar bra byggfirmor

När vi mottagit din förfrågan kontaktar vi flera olika hantverkare i ditt närområde. Alla som matchar din arbetsbeskrivning.

Gratis platsbesök

De utvalda byggfirmorna gör oftast personliga platsbesök för att komma fram till den bästa lösningen för dig!

Tydliga offerter

Efter utföra platsbesök inkommer byggfirmorna med offert enligt önskemål. Vi väljer inte åt er men kan självklart hjälpa er mer urvalet.

Lyckat genomförande

Vi jobbar alltid med en hantverkare som erbjuder en tydlig tidplan samt kostnad för respektive moment. Stirra dig inte blind på priset! Glöm inte att du får oftast får vad du betalar för.

Sätt fart på ditt byggprojekt med vår hjälp!

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi företaget och några till. Helt kostnadsfritt såklart.

  • Drop files here or
    Max. file size: 1 GB.
      En bild säger mer än 1000 ord. Ibland är det sant.
    • This field is for validation purposes and should be left unchanged.