Bra byggfirma i Kungälv

Våra byggproffs är redo att förvandla dina idéer till verklighet!

Sätt fart på ditt byggprojekt med vår hjälp!

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi företaget och några till. Helt kostnadsfritt såklart.

 • Drop files here or
  Max. file size: 1 GB.
   En bild säger mer än 1000 ord. Ibland är det sant.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

  Att hitta en byggfirma kan vara en tröttsam historia. Vi kan hjälpa dig att boka ett eller flera helt kostnadsfria platsbesök med duktiga byggfirmor i Kungälv. Alla typer av uppdrag är av intresse. Allt från mindre arbeten till stora renoveringar av lägenheter eller villa. Våra samarbetspartners är välutbildade och behärskar alla typer av jobb, stora som små. Bra byggfirma har ett stort kontaktnät av duktiga hantverkare efter många år i branschen.

  Vi arbetar åt privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar i Kungälv. Vi är uppdaterade inom de senaste trenderna när det gäller inredning, oavsett om det handlar om tapeter, kök, badrum eller något annat. Vi kan erbjuda en helhetslösning som lever upp till de höga krav som våra kunder ställer. En bra byggfirma i Kungälv som följer med i trenderna.

  Trygghet för kunden

  Självfallet innehar alla våra partners F-skattesedel och du har även rätt till Rot-Avdrag. Detta innebär att du kan få 30 procent tillbaka på arbetskostnaderna vid ett utfört målerijobb. Du har alltid rätt att göra flera avdrag på upp till 50 000 kr per person och år. Har du frågor kan vi alltid kostnadsfritt bistå med råd och tips inför projektet.

   

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *